Påsklov. Kul och tråkigt

Halva påsklovet har gått nu.
Det har varit både kul och tråkigt.
Det tråkiga är med Jonas. Jag har äntligen fårr honom att förstå att jag inte vill ha något förhållande, vilket dock ledde till att han blev väldigt sårad och ine klarar av att träffa mig mer för att han har för starka känslor...
Kul saker som hänt hitills då är krogen igår med Fredrik. Daniel och några av deras kompisar och sen kom DAvid förbi med. Riktigt trevligt faktiskt.
Och så har jag käkat glass på Bosses glassbar med Fredrik. Fasen så gott det är ju:D
Och så var jag med brorsan i Malexander och grillade och var nere vid vattnet och gick till minneslunden och tände ett ljus. Fortfarande lite jobbigt att gå dit. Så många minnen som väcks och man vill bara att hon ska komma tillbaka..

Imorgon ska jag och morsan och ev. brorsan åka in till Ikano och köpa min studentklänning. Ska bli jätteroligt!
Och sen är det påsk o då blir det att åka ut till mormor och käka massa god mat. Mums!

Förstår mig faktiskt inte på hur killar fungerar nu. Jag är tydlig från början och säger att jag inte tänker ge mig in i något förhållande för att jag tycker det är skönt att vara singel och kunna göra hur jag vill utan att behöva tänka på någon annan och ÄNDÅ får de känslor. Fattar de inte att jag just nu är den absolut sämsta flickvän de kan tänka sig? eller är de bara ytliga? Vet inte vad jag ska göra...!

Förvirrande vecka

Till att börja med måste jag säga att den här skolveckan har varit väldigt annorlunda. Fast på ett positivt sätt:)
Måndagen var jag typ sjuk, eller ja jag orkade inte gå till pluggat. Tisdagen vad la som vanligt tror jag. Onsdagen var det bara nationella prov i svenskan så slutade vid 11 då. Idag har vi varit på ett studiebesök på Oskarshamns kärnkraftverk.
Det började dock välödigt struligt. Min lärare hade glömt anmäla mig så jag fick inte följa med in på den första saken så jag och en annan lärare drog in till city och kollade kläder o käkade mat och fikade. Och enligt resten av klassen hade jag inte missat något roligt. Bra det i alal fall! Sen på eftrmiddan fick jag vara med. Då åkte vi ner nästan 500 meter i ett berg och kollade på något. Vet faktiskt inte riktigt vad det var, kan la inte säga att jag var jätteengagerad i det som sades. hehe. Trött som fasen var jag dock och sov typ hela vägen både till och från Oskarshamn. 
Imorgon börjar jag 13.00 och slutar 15.00 och det ända jag ska göra är att kolla på teater!

Imorgon kväll blir det sexparty hos Tessan med. Ska bli riktigt skoj. Vet inte alls vad det är för folk som ska dit förutom Tessan själv, jag, Izza, Daniel och Fredrik. Sen efter att någon har visat massa sexleksaker blir det troligtvis krogen i Linköping. Får se om jag sover hos Andreas eller Fredrik eller om jag kanske till och med tar mig hem på natten. 

Lördag blir det "barnkalas". Min kusin fyller 2 så får la åka o säga grattis o fika lite. hehe 

Söndag har jag ännu inga planer för (tro det eller ej!)

Har förresten haft en person som dykit upp i mina drömmar den senaste tiden. Lite läskigt.. Men om jag inte berättar om drömmen kanske den blir san.. Jag hoppas bara jag inte avslöjat för mycket redan nu i så fall! Fast det är ju bara en person som förstår vad jag menar i så fall..... (L)


RSS 2.0