Tankvärd låt.. (?)

Blås i hornet nu, för den jag en gång var, och när tiden går och minnet av dig lever kvar.
Här tar allting slut, en krigades farväl, blås en sista gång för hålet i min själ.
Jag har kämpat, men hugg och slag har tvingat mig på knä.
Ingenting kvar, så trött, lämna mig här. Eller ta mig vart ni vill.

Blås i hornet nu, vad bryr jag mig om det? Att varje väg har slut är ingen hemlighet.
Utan ett ljus att följa känns nu natten alltför mörk, och utan hopp känns allt så meningslöst.
Då hör jag en röst någonstans i fjärran och den ropar högt "glöm aldrig vem du är!"
Minns den väg du gått, då återvänder modet, så var stark i natt, glöm aldrig vem du är.

Du kan kämpa än, blås till strid i hornet. Ge inte upp förrän din själ är fri igen!


En av låtarna från Spirit, låg o slökollade på den förut och börjar fan alltid tjuta till den här låten.. heh*

Känslor över allt och inget

Då var gymnasiet med slut, vilket både känns skönt och tråkigt. Skönt att slippa plugga massa och att slippa vissa personer (lärare) men grymt tråkigt att man inte kommer träffa alla från klassen igen! Det har varit een skitkul studentvecka där vi verkligen har gjort mer eller kndre ALLT tillsammans, krogen, vart o käkat, spelat brännboll och fixat med traktorn. Så från allt det till att typ inte ses allt k'nns jätte sorgligt...
Och så är det (såklart) allt det som har med mig ock Kim att göra. Jag försöker heöa tiden intala mig själv att jag kiter i vad han gör och vad han känner, men det vet jag ju innerst inne att jag inte alls gör. Jag tycker (tyvärr) verkligen om den killen. Och nyss verkade det som han kände liknande för mig. Men nu bara dissar han mig totalt... Fan vad jag verkligen skulle behöva prata ut med honom. Men om han inte ens svarar på meddelanden så blir det ju ganska så svårt faktiskt. Damn vad svårt allt ska vara då.
 Ibland bara känner man från att komma bort allt för ett tag, svårt att förklara men vissa av er kanske förstår ändå....


Studentvecka och splittrade känslor när det gäller både det ena och det andra

Jepps, nu har studentveckan varit igång ett tag och jag har lyckats decka en gång o varit helt nykter på krogen en gång. Men det var skoj ändå, man behöver fan inte alkohol för att ha skoj så länge man är med rätt folk:)

Träffade två gulliga killar som jag dansade med också:) Hoppas på att få träffa iaf den ena av dom på torsdag på Palace för jag gav han mitt nr och han har redan hört av sig:)

Och så är det sjukt när det gäller en viss Kille som jag kanske gillar lite mer.... Jag förstyår verkligen inte, gillar han mig elelr säger han bara det? Vill han bara ses för att ha sex eller är jag något mer för honom? Så svårt allt ska vara ibland. Funderar på att bryta med han helt faktiskt för det är sjukt jobbigt att inte veta vart man har en person...

Nu ska jag snart iväg o spela brännboll med klassen, ölbrännboll med coca cola :p får inte dricka alkohol nu eftersom jag käkar antibiotika, men fan på torsdag skiterjag i det för då blir det festa gärnet:D och jag hoppas det hänger med lite folk ut på krogen då för att fira mig...vilket dock är högst tveksamt ...=/

Överraskande "besked"

Suttit o kollat lite mail och så nu. Sjukt trött sedan gårdagens festande! Äntligen har STUDENTVECKAN börjat och det är mer eller mindre fullt ös! Ser verkligen fram emot imorgon och lördag då hela klassen ska ut igen. Alltså vi festar så sjukt bra ihop och har så himla roligt! Synd att vi inte kom på det lite tidigare bara, haha. Eller kanske tur för har så sjukt ont i mina höfter nu efter alla timmars dansande!

Snackade med Honom förut och nu "erkände" han att han gillar mig och undrade hur jag tror att vi skulle fungera som par... Attans att han skulle säga det nu när jag snart ska flytta för det känns som jag precis brände min chans att få min "drömkille" Skitbra Petra! (INTE).

Men hur som helst så kommer vi snart kunna ses igen o ha massa myspys tillsammans. Ser verkligen fram emot det!

Men nej, nu ska jag ta o duscha o sen göra mig klar för att gå och lägga mig. Har saknat kudden flera timmar nu ;p

RSS 2.0