Sluta upp med allt jävla skitsnack!

Så jävla trött på det . Allt är endå bara bullshit!
O så går alla och är sura, men över vad? Har jag gjort någe fel får ni fan ta och säga det!
Hatar att alla bara försöker utnyttja en och styra över ens liv... "kan du fixa det? Kan jag få låna din ***?" Men vad får jag tillbaka av det då? Och om jag säger nej så blir ni bara arga. Är jag så snäll och går med på saker och ting är ni schyssta tills ni har fått det ni vill sen tror ni att ni kan behandla mig som skit igen, men tyvärr, jag funkar inte så.

Längtar som fan till augusti då det blir o flytta och kunna börja om på nytt, ännu en gång...
Hoppas verkligen på Halmstad nu, och hoppas även på att kunna hitta en bra pojkvän då med. Börjar lessna på att vara singel...
Och komma hemifrån skulle göra sjukt mkt just nu med. Behöver mer tid för mig själv, alltså helt ensam. Utan massa folk runt omkring. Så jag kan vara och göra precis vad jag vill. Men bara 3 måander kvar nu så det ska jag förhoppningsvis kunna stå ut, även om det känns rätt meningslöst ibland.... 

Studenten om 3 veckor . Då kan jag lova att det blir fullt ös. Ska fasen lyckas bli bakis då till o med. Kommer bli så jävla skoj.. Dock önskar man ju att vissa, elelr spec en i klassen, inte skulle vara med för hon kommer dra ner stämninen ganska så bra....=/

Jävla berg-och-dalbana livet är då

Åter igen har folk börjat tro att de kan styra och bestämma över mitt liv. Jag blir så jävla trött på det. Jag vet nog vad som är bäst för mig själv. Och vet jag det inte så låt mig inse det själv! Ert tjat gör allt bara ännu värre och jag börjar bara känna mer och mer hat. Jag vet att det är ett starkt ord men det är verkligen så jag känner.

Ska bli så skönt imorgon att komma iväg o träffa några av de kompisar som fortfarande har tid o lust att hitta på någe. Först fika med en grabb på stan o sen blir det  kanske film med Linus eller Jocke, har inte bestämt mig med vem än. hehe Sen blir det kanske krogen elelr grilla med lite polare beroende på hur vädret ser ut. Och om inte Kim ska jobba och han har tid att träffa mig så bara måste jag träffa han. Är det någon som jag verkligen har saknat nu så är det nog han.....

Fan vad jag önskar att jag kunde hitta en kille som jag verkligen gillar och som känner det samma för mig. Men det verkar omöjligt just nu. SAknar den närheten så mkt som man får när man är i ett förhållande. Visst jag har inget problem med att få varken sex eller mys men det är inte samma sak med en kille man ine har känslor för eller som inte har känslor för mig.
 

Jaa ni, livet är ta mig fan inte en dans på rosor längre, inte ens med svåra steg. Det är en jävla taggtråd som man måste akta varje steg på annars går allt fel. Men men, det är ju inte omöjligt att klara det iaf:)


Funderingar på framtiden som äntligen hunnit i fatt mig....

Om jag en dag tar fram mitt mod och kastar bort min enda tår. Kanske rrent av ger mig av. Letar du upp mig då?
Om jag nån gång tvivlar på kärlekens sätt att slå. Ock känslorna jag vet jag har. Övertygar du mig då?

Lite från "Om jag en dag" med Gessle. Låg och lyssnade på den igår kväll när jag gått och lagt mig. Fick mig att änka massa på vissa människor och inse hur otroligt jävla mycket jag kommer sakna er när jag flyttar i höst. Förut tyckte jag bara att det skulle bli så jävla skönt att komma bort från allt, men nu när man börjat träffa massa underbara människor och komma närmare polare man haft ett tag så har jag även ångest inför flytten. Så just nu hoppas jag trots allt att det blir Halmstad i stället för Umeå, det blir ju trots allt lite närmar att träffa alla då. Å andra sidan blir det lite närmare för morsan att komma och hälsa på med vilket kan ses som mindre bra. haha


Har kännt mig rätt låg ett tag nu, men nu börjar humöret komma tillbaka.
Ska bli skoj att hitta på alla saker med klassen snart med när det är student vecka:D
Vi ska....
*Tvätta och klä traktorn
*Spela brännboll
*Köra laserdom
*Äta på resturang
*KROGEN

Igår som först började jag nog inse hur det faktiskt ligger till...

Vissa saker vill man nog bara inte inse, försöker förtränga det bara för att sanningen faktiskt är för jobbig.
Igår när jag satt och snackade med Honom efter en liten händelse så började jag nog inse vad fasen det är jag håller på med... Jag håller nog på att bli kär, i helt fel kille... Så nu får jag absolut inte slarva med mina mediciner som jag gjort innan för då kommer jag nog gå ner mig rätt rejält.
Som hos Han i natt med. Var så grymt härligt att känna närheten av honom och jag hade absolut inte haft något emot att typ ligga och mysa hela dagen :$ men men, har inte personen tid eller lust så har man ju inget val än att ge sig av. heh* Men nu blir det iaf inga mer nattliga besök hos den människan.. Jag pallar inte känna mig i vägen mer. Får se till o skaffa annan plats at slagga på efter sena kvällar i Nkpg. Men det ska nog lösa sig... *suck*


Och till lite roligare saker med.. Allt är faktiskt inte bara piss. hehe.
På tisdag, alltså om 2 dagar ska jag först till federal och sticka in en stav i andra bröstvårtan samt byta tillbaka till min ring i den andra... (tror jag). Sedan ska jag gå in på viking och checka lite priser på tatueringar där, för nu har jag bestämt mig, jag ska ha en tatuering, helst innan studenten.. Plats och motiv är redan helt klart så nu är det bara nålar och färg som fattas. heh* Det kommer bli UNDERBART!!

Mjölby 09 maj med vackert väder...

Kom hem vid halv 6 imorse efter en minst sagt hård natt... *hehe*
Vaknade vid 12 av att brorsan kom in o tjatade om mat, så då knallade jag upp o så grillade vi kyckling:) o sen gick vi ut en sväng, bl.a. var vi på "sex-års-berget" o kollade lite. Vi lekte där mycket när vi var små så det var skoj att se igen :)

Sedan fixade vi fruktsallad och satt ute på altan och käkade det. Det var gott:p
Och nu så har jag sminkat mig och fixat håret liite för utgång ikväll. Kommer bli så skoj ikväll. Han inte träffar Honom på en hel vecka nu så ser verkligen fram emot det. Kommer bli superskoj och härligt:)

Brorsan har lovat att skjutsa mig till rese med så slipper jag gå.. Funderar på vad jag ska ha på mig bara. Vill ju vara lite extra fin ikväll för jag vet lite folk som man kommer stöta på ikväll, som man gärna vill vara fin inför, inte minst EN person... Svårt att gissa vem?;)


Ingen märker något...?

Jag låg och tänkte på det här igår kväll innan jag somnade... Varje gång någon frågar eller man själv frågar någon hur det är med personen så är standardsvaret nästan alltid "bara bra " eller i alla fall "helt ok". Men hallå?! I hur många fall stämmer det? När man säger "helt ok" så är det oftast inte alls helt okej utam mån mår faktiskt dåligt, på ett eller annaat sätt... Och ändå säger vi så, varför? Vill vi inte ses som problembarn? Vet vi inte vilka vi kan anförtro oss åt? Och dom som faktiskt är där för att hjälpa oss ur svackor, proffisionell hjälp, inte ens dom kan vi alltid öppna oss för.
Jag tror de allra flesta bär på någon ganska mörk hemlighet som vi omöjligt kan dela med oss till någon.

Men när det till slut kommer fram att någon kanske inte mår så bra så är det då himla synd om den och världens gulli-gull. Men det är ju inte det man behöver! Vakna för fan! Vi behöver ordentligt stöd, någon mogen människa som pallar trycket, inte någon som behandlar oss som om vi vore 5 år.

Jag vet när jag vågade erkänna att jag käkar antideprisiva, då blev det helt plötsligt väldigt synd om mig, mnen hallå? vadå synd om mig? Det är ju bara min ceratoninivå i kroppen som är ojämn, det har inget att göra med att jag har varit med om massa hemska aker, för det har jag inte, inte mer än någon annan.

Och så denna avundsjuka. Vad ska den vara bra för? egentligen? Kan vi ine glädjas åt varandra? Jag vet ett par i plugget som blänger så fort folk undrar något över nya piercingen. Men det är la inte mitt fel att de frågar. Jag kan ju inte gärna skita i att svara bara för att någon inte ska få en sur min.

Kom igen, skärpning nu tjejer och killar!


RSS 2.0